Image

CategoriaA2

Descrierea Categoriei

Motociclete cu puterea maximă de 35 kw, cu un raport putere/greutate care nu depăşeşte 0,2 kw/kg şi care nu sunt derivate dintr-un vehicul având mai mult de dublul puterii sale.

Condiții de înscriere

  • Vârsta minimă de la care se poate începe școala pentru categoria A2 este de 17 ani și 9 luni iar când se împlinește vârsta de 18 ani se poate susține examenul.
  • Orice cursant trebuie să fie apt din punct de vedere psihologic și medical.
  • Cursantul sa nu fi fost condamnat pentru infractiunile prevazute la Art.24 din O.U.G. 195/2002.
  • Buletin de identitate / Carte de identitate.
  • Semnarea contractului de prestări servicii.

Pregătire practică

Acest stagiu are alocat 26 de ore în cazul în care, candidatul, nu posedă permis de conducere sau este posesor de permis de conducere pentru alte categorii în afară de A1.

În situatia in care candidatul deține permis de conducere categoria A1 de mai puțin de 2 ani, stagiul alocat va fi de 20 ore respectiv dacă deține permis de conducere categoria A1 de mai mult de 2 ani este de doar 10 ore. (în toate cazurile combustibilul este inclus).

Examentul Auto

Examenul pentru obținerea permisului de conducere constă în susținerea unei probe teoretice de verificare a cunoștintelor, respectiv în rezolvarea unui chestionar cu 20 de întrebări, în 20 de minute, cu minim 17 răspunsuri corecte pentru promovarea acestui examen și a unei probe practice de verificare a aptitudinilor și comportamentului, corespunzătoare categoriei de permis solicitate, împreună cu un examinator din partea DRPCIV.

Pregătire suplimentară

Dacă elevului îi sunt necesare ore suplimentare, acestea vor putea fi introduse în cadrul pregătirii. Aceste ore se plătesc separat.

Rata de promovabilitate: în cazul acestei categorii rata de promovabilitate este de 98%.

Image

ÎNVAȚĂ SĂ CONDUCI UȘOR!

©2022 Școala de Șoferi RARES SCHOOL 

Mun. Slobozia, Bulevardul Matei Basarab, nr. 77, MB6 - PARTER

Tel.: 0760278919
       0764647701
       0735060627

gruprares@yahoo.com

Abonare newsletter

Obțineți cele mai recente actualizări și oferte

Vă rugăm să completați câmpul obligatoriu.